top of page
  • olianaoffroad

Oliana Off Road, un any de pausa

La carrera d’enduro organitzada per la secció d’Oliana del Moto Club Segre que va començar l’any 2011 fa un any de pausa per la seguretat de tothom i tornarà el 2021 amb més força.


Aquest any hauria de tenir lloc la novena edició de l’Oliana Off Road, que ja fa gairebé una dècada que es celebra al novembre al centre de la vila, recuperant la tradició endurera que sempre hi ha hagut en aquest indret. Any rere any els participants no han parat de créixer donant renom a l’esdeveniment, sense perdre mai el tracte familiar i proper.

Després del confinament viscut aquests primers mesos del 2020 a causa de la COVID-19, de seguida que es van poder iniciar reunions l’organització es va posar a treballar en les noves normatives per celebrar un any més la carrera amb la major normalitat possible, però després d’alguns mesos i sense veure una gran millora de la situació, per raons de seguretat han decidit suspendre la Oliana Off Road 2020.

S’ha pres aquesta difícil i complicada decisió pensant en totes les persones que permeten la celebració de la carrera – participants, públic, voluntaris, marshalls, etc. – que agrupa més de 500 persones en el mateix espai. Prioritzant la seguretat i salut, per tant, es decideix realitzar un any de pausa en la celebració de la carrera.

Tot i això l’organització no para i ja es treballa en la celebració de la novena edició que tindrà lloc l’any vinent. Esperem retrobar-nos el 2021 per seguir vivint l’autèntic enduro.


27 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Primer dia d’Oliana Off Road superat amb nota!

Tot i que molts dels participants ja van arribar divendres a la nit al paddock de la #OlianaOffRoad2019. Avui a primera hora la Oliana Off Road escalfava motors amb les verificacions administrativ

bottom of page