• Oliana Off Road

Primer dia d’Oliana Off Road superat amb nota!

Tot i que molts dels participants ja van arribar divendres a la nit al paddock de la #OlianaOffRoad2019. Avui a primera hora la Oliana Off Road escalfava motors amb les verificacions administratives on a part del dorsal sentregava als pilots el Welcome Pack, format per una bossa de Trumfos del Pirineu, un iogurt de La Reula, un buff dAnoia Carretilles. També canviant les rodes amb loferta de Redd i Michelin.

Els primers en arrancar han estat els pilots de la Ruta WP que realitzaven una volta al recorregut només avui, i podien realitzar la sortida entre 11.00h i 12.00h. Mitja hora més tard, han sortit a la volta de reconeixement totes les categories: Sènior, Junior, Amateur, Fèmines i Veterans; que iniciaven el recorregut amb un tram cronometrat que marcaria la posició en la línia de sortida per diumenge. Els pilots disposaven dun tros darrera el paddock dentrenament.

El dia ha transcorregut sense incidències greus amb un recorregut marcat per un terreny en unes condicions ideals per les pluges de les últimes setmanes. Tot i això els pilots no shan escapat del fang i laigua.

Aquest any, com a novetat, Taurus Group ha cedit netejadors a pressió de la marca Casals perquè els pilots poguessin netejar la seva moto gratuïtament.

Demà, segons les classificacions del tram cronometrat, en la sortida de Sènior i Júnior a les 10.00h, en les primeres posicions hi serà Jaume Betriu, seguit per David Riera, Nico Kutulas i Ramon Quer, amb Laia Sanz en sisena posició. Pel que fa a la sortia de Amateur, Fèmines i Veterans, a les 10.10h, en primeres posicions hi haurà Eric Augé, Dani Subirats i Ignasi Bordoy.

16 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

CONTACT US

ESCRIU-NOS O TRUCA SI TENS ALGUN DUBTE

ESCRÍBENOS O LLAMA SI TIENES CUALQUIER DUDA

WRITE OR CALL IF YOU HAVE MORE QUESTIONS

olianaoffroad@gmail.com
+34-634-510-871
  • Blogger Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

©2016 MOTO CLUB SEGRE, ENDURO OLIANA