• Oliana Off Road

Jaume Betriu torna a liderar la Oliana Off Road

El dia ha començat ennuvolat, però de seguida ha sortit el sol per començar la carrera. Els pilots han començat a entrar a parc tancat a partir de les 9.30h per escalfar motors. A les 10.00h s’ha realitzat la sortida de les categories Sènior i Júnior, deu minuts més tard les categories Amateur, Veterans i Fèmines.

Jaume Betriu i Ramon Quer s’han estat disputant la primera posició durant tota la carrera, en la primera volta Ramon Quer ha passat primer per meta però en les següents voltes al recorregut Jaume Betriu no ha perdonat i s’ha fet amb el lideratge de la carrera amb només 3 minuts de diferència. Així doncs, el podi de Sèniors ha estat encapçalat per Jaume Betriu, seguit de Ramon Quer i Laia Sanz.

Pel que fa a Júnior, Nico Kutulas, ha sigut el guanyador absolut a vint minuts de diferència de les següents posicions ocupades pels germans David Riera i Edgar Riera respectivament.

En Amateur, Eric Augé ha sigut el campió de la carrera, seguit per Sergi Leon i Alvaro Gassol. En la categoria Fèmines la guanyadora ha estat Maria San Miguel i en Veterans el podi ha estat composat per David Gomez seguit per Oscar Gonzalez i Alvaro Fornieles.

Ha sigut una gran vuitena edició de la Oliana Off Road, amb valoracions molt positives del recorregut per part dels pilots, i amb el recolzament de grans marques darrera que permeten seguir creixent any rere any com: WP Eric Augé, Taurus Group, Motocard, Anoia Carretilles, Airoh, La Reula, Casals, Pinord, Redd, Trumfos del Pirineu, KTM, Husqvarna, NeoSalus i Ribalta.

Entradas Recientes

Ver todo

CONTACT US

ESCRIU-NOS O TRUCA SI TENS ALGUN DUBTE

ESCRÍBENOS O LLAMA SI TIENES CUALQUIER DUDA

WRITE OR CALL IF YOU HAVE MORE QUESTIONS

olianaoffroad@gmail.com
+34-634-510-871
  • Blogger Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

©2016 MOTO CLUB SEGRE, ENDURO OLIANA