top of page
  • olianaoffroad

Es posposa un any més la novena edició de l’Oliana Off Road

La carrera d’enduro que té lloc durant el novembre a la vila d’Oliana haurà

d’esperar un any més per tornar a celebrar-se.

L’organització de l’Oliana Off Road decideix posposar la tornada de la carrera un any més per les restriccions i mesures de seguretat que segueixen en vigor per la pandèmia. Tot i les ganes d’omplir el municipi d’Oliana de pilots vinguts de tota la Península i olor a gasolina, finalment s’ha decidit que el millor és suspendre un any més la carrera d’enduro.


La novena edició de la cursa, impulsada per la secció d’Oliana del Moto Club Segre, haurà d’esperar el novembre de 2022 per tornar al centre de la vila on es situava el parc tancat.


L’Oliana Off Road va néixer el 2011 per un grup de voluntaris amb la voluntat de recuperar la tradició endurera als terrenys més propers. Des de llavors cada any s’ha traçat un recorregut per corriols i camins per les muntanyes del mateix poble i dels veïns com Bassella perquè els participants gaudeixin d’un cap de setmana d’autèntic enduro.Després de diverses reunions, finalment s’ha decidit esperar un any més pel retorn de la carrera. Perquè la carrera tiri endavant hi ha la feina de molts col·laboradors i voluntaris que mesos abans ja duen a terme tasques de neteja de camins i feines administratives. El cap de setmana de l’esdeveniment unes 150 persones tenen cura dels controls, bar i altres tasques, per la seguretat sanitària, no creiem que encara sigui el més responsable ajuntar més de 500 persones al mig d’Oliana, vingudes de molts punts del territori.

D’altra banda, les mesures i restriccions que canvien contínuament, dificulten que l’organització de la cursa pugui ser fluida i amb molt temps d’antel·lació, preveure tots els escenaris possibles és un cost molt elevat.


Per aquests motius, des de l’organització es lamenta haver de suspendre un any més l’Oliana Off Road. Tot i això, la feina no s’atura i si la situació ho permet, la novena edició de la carrera tindrà lloc el 2022.
381 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Primer dia d’Oliana Off Road superat amb nota!

Tot i que molts dels participants ja van arribar divendres a la nit al paddock de la #OlianaOffRoad2019. Avui a primera hora la Oliana Off Road escalfava motors amb les verificacions administrativ

Comments


bottom of page