top of page
  • Oliana Off Road

Els pilots no es volen perdre la Oliana Off Road

Aquest any la Oliana Off Road torna a coincidir amb els ISDE (International Six Days of Enduro), tot i això alguns pilots importants no s’han volgut perdre la cita i podran assistir a la carrera.

Un d’ells és Jaume Betriu, el pilot local que l’any passat no va poder ser-hi, però aquest any torna a la competició d’enduro més important del Pirineu. Betriu feia molts anys consecutius que liderava la carrera, sempre pujant en primera posició al podi. Aconseguirà tornar a pujar-hi aquest any? A més, el #SegreRider, es podrà continuar entrenant per a la seva primera participació en el Dakar.

L’actual campió de la Oliana Off Road és Ramon Quer, el gran dels germans Quer, que l’any passat va dominar durant tot el recorregut i aquest any torna a buscar el podi.

La dakariana, Laia Sanz, ja va competir fa uns anys, carrera que li va servir d’entrenament amb la moto amb la que competiria al Dakar. Aquest any també serà present a la Oliana Off Road per seguir amb el seu entrenament pel Dakar 2020.

En categoria Júnior, destaca el pilot Nico Kutulas, campió d’Espanya en categoria Júnior Open, i pilot de l’equip WP Eric Augé, participarà per primera vegada a la Oliana Off Road.

Ells i la resta de pilots inscrits gaudiran de l’autèntic enduro en unes terres privilegiades aquest cap de setmana.

13 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page