top of page
  • Oliana Off Road

A punt per la Oliana Off Road 2019!

Falten menys de dues setmanes per la vuitena edició de la Oliana Off Road, per tornar a viure l’autèntic enduro en aquestes terres, tradicionals ja dels endureros. Aquest any l’organització manté els mateixos preus que l’any passat, els interessats es poden inscriure fins el 10 de novembre.

Jaume Betriu torna a competir a la Oliana Off Road, després que l’any passat no pogués assistir-hi, amb l’objectiu de revalidar el seu lideratge consecutiu que es va trencar en l’última edició.

La zona de l’ajuntament d’Oliana, situada al centre de la vila, es converteix en el punt central de la carrera on hi haurà situats paddock, oficines de la carrera, sortida, meta i bar. El dissabte s’iniciaran les verificacions administratives a les 10.00h del matí, a partir de les 11.00h els pilots que realitzin la Ruta WP – que els permet realitzar la volta al recorregut només dissabte – podran sortir fins les 12.00h, la resta de pilots podran sortir a realitzar la volta de reconeixement entre 12.30h i 13.30h. El diumenge la sortida es realitzarà a les 10.00h per a les categories Sènior i Júnior, que hauran de completar 3 voltes al recorregut, i per la resta Amigos, Fèmines i Veterans serà a les 10.10h per completar 2 voltes.

Oliana Off Road és una carrera per viure l’autèntic enduro amb un ambient familiar i sempre oferint el màxim de serveis possibles per facilitar als pilots l’assistència a la carrera. Aquest any, per aquest motiu, seguim oferint dutxes i lloc per dormir totalment gratis tant per pilots com acompanyants. Per reservar espai per dormir s’ha de fer reserva prèvia al correu olianaoffroad@gmail.com Aquests serveis estaran situats al pavelló esportiu.

Enguany, els pilots també rebran el Welcome Pack, ofert amb l’ajuda d’alguns dels col·laboradors de la carrera com Trumfos del Pirineu, Anoia Carretilles, la Reula i Redd Parts. Gràcies a Redd Parts i Michelin, només els pilots inscrits podran accedir a la oferta exclusiva per a la carrera, comprant dos pneumàtics de darrera s’emportaran un pneumàtic del davant.

La carrera és possible gràcies a tots els voluntaris que formen els marshalls, equips de servei, equips mèdics, controls... i als dos patrocinadors oficials amb els que conta WP Eric Augè i Taurus Group. Una de les novetats pel que fa als serveis pels pilots serà que, gràcies a Taurus, s’oferiran màquines de rentat a pressió per poder netejar la moto GRATIS.

Per seguir totes les novetats i informacions de la carrera: Instagram, Twitter, Facebook. I per a més informació: www.enduroliana.com

15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page