top of page
  • Oliana Off Road

Oliana Off Road 2017

Torna un any més la Oliana Off Road! Els dies 11 i 12 de novembre es celebra la sisena edició de la carrera organitzada per la secció d’Oliana del Moto Club Segre.

Una prova de velocitat en la que els guanyadors són els pilots més ràpids en acabar les voltes al recorregut. Cada volta consta de 50km per terreny forestal. La organització convoca 5 categories: Sèniors, Júniors, Fèmines, Amateurs i Veterans (a partir de 45 anys).

El dissabte es realitza la volta de reconeixement, en la que els pilots trobaran un tram cronometrat que marcarà l’ordre de sortida en la carrera del diumenge.

Els pilots interessats es poden inscriure a través de la web del Moto Club Segre. El preu per als pilots federats és de 85€ i per als no federats de 160€ fins a l’1 de novembre. Fins al 7 de novembre, dia en que es tanquen les inscripcions, els federats pagaran 95€ i els no federats 170€. El mateix dia de la carrera només es podran inscriure pilots federats a un preu de 100€. Es tornaran els diners fins el 7 de novembre.

En la zona principal de l’esdeveniment hi haurà servei de bar. La organització també posa a disposició dels pilots les dutxes del pavelló, així como una sala on poder dormir, ambdós serveis de manera gratuïta.

Tota la informació de la cita es pot trobar a la web www.enduroliana.com o en les xarxes socials de la carrera (Facebook, Instagram o Twitter): @OlianaOffRoad

_____________

¡Vuelve un año más la Oliana Off Road! Los días 11 y 12 de noviembre se celebra la sexta edición de la carrera organizada por la sección de Oliana del Moto Club Segre.

Una prueba de velocidad en la que los ganadores son los pilotos más rápidos en terminar las vueltas al recorrido. Cada vuelta consta de 50km por terreno forestal. La organización convoca 5 categorías: Seniors, Juniors, Féminas, Amateurs y Veteranos (a partir de 45 años).

El sábado se realiza la vuelta de reconocimiento, en la que los pilotos encontrarán un tramo cronometrado que marcará el orden de salida en la carrera del domingo.

Los pilotos interesados se pueden inscribir a través de la web del Moto Club Segre. El precio para los pilotos federados es de 85€ y para los no federados de 160€ hasta el 1 de noviembre. Hasta el 7 de noviembre, día en que se cierran las inscripciones, los federados pagaran 95€ y los no federados 170€. El mismo día de la carrera sólo se podrán inscribir pilotos federados con un precio de 100€. Se devolverá el dinero hasta el 7 de noviembre.

En la zona principal del evento habrá servicio de bar. La organización también pone a disposición de los pilotos las duchas del pabellón para su aseo, así como una sala dónde poder dormir, ambos servicios de manera gratuita.

Toda la información del evento se puede encontrar en la web www.enduroliana.com o en las redes sociales de la carrera (Facebook, Instagram o Twitter): @OlianaOffRoad

184 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page