top of page
  • olianaoffroad

Classificació Clasificación Classification

Aquí us deixem les classificacions de la edició del 2016! Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!! Aquí os dejamos las clasifiaciones de la edición del 2016! Muchas gracias a todos para hacerlo posible!! Here you have the clasification of the edition of 2016! Thank you very much to make it possible!!

158 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

CONCURS A INSTAGRAM! Les bases del concurs són les següents: - El concurs es durà a terme a través de la xarxa social Instagram. La promoció no està patrocinada, associada o administrada per Instagram

Els nostres marshalls segueixen treballant en el recorregut de la cursa. Us podem avançar que estem preparant diferents terrenys: camins, senders, motocross, trialeres... Si voleu gaudir al 100% de l'

bottom of page