top of page
  • olianaoffroad

Classificació Clasificación Classification

Aquí us deixem les classificacions de la edició del 2016! Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!! Aquí os dejamos las clasifiaciones de la edición del 2016! Muchas gracias a todos para hacerlo posible!! Here you have the clasification of the edition of 2016! Thank you very much to make it possible!!

163 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

INSTAGRAM!!

CONCURS A INSTAGRAM! Les bases del concurs són les següents: - El concurs es durà a terme a través de la xarxa social Instagram. La promoció no està patrocinada, associada o administrada per Instagram

Nuestros marshalls trabajando en el recorrido

Els nostres marshalls segueixen treballant en el recorregut de la cursa. Us podem avançar que estem preparant diferents terrenys: camins, senders, motocross, trialeres... Si voleu gaudir al 100% de l'

bottom of page