top of page
  • olianaoffroad

INSTAGRAM!!

CONCURS A INSTAGRAM!

Les bases del concurs són les següents:

- El concurs es durà a terme a través de la xarxa social Instagram. La promoció no està patrocinada, associada o administrada per Instagram.

- Poden participar qualsevol persona que disposi de compte amb perfil públic a la xarxa social Instagram. Queda exclòs del concurs el personal directiu o responsable dels diferents serveis de l’organització Oliana Off Road.

- La foto serà penjada mitjançant l’etiqueta #enduroliana2016

- La fotografia guanyadora serà la que tingui més “m’agrada”.

- El premi del concurs és una entrada doble pel campionat d’Espanya de Bellpuig

- El termini per publicar les fotografies del concurs començarà el 12 de novembre de 2016 a les 08:00h i acabarà el dia 13 de novembre de 2016 a les 23:59h.

- La fotografia guanyadora es publicarà a la portada de la web www.enduroliana.com i a les xarxes socials de Oliana Off Road.

- Els organitzadors del concurs es reserven el dret d’excloure qualsevol fotografia no apropiada.

CONCURSO EN INSTAGRAM!

Las bases del concurso son las siguientes:

-El concurso se realizará a través de la red social Instagram. La promoción no está patrocinada, asociada o administrada por Instagram.

-Puede participar cualquier persona que disponga de una cuenta con perfil público en Instagram. Queda excluido del concurso el personal directivo o responsable de los diferentes Servicios de la organización Oliana Off Road.

-La foto se colgará mediante la etiqueta #enduroliana2016

-La foto ganadora será la que tenga más “me gusta”

-El premio del concurso es una entrada doble para el campeonato de España de Bellpuig

-El termino para publicar las fotografíes del concurso empezará el 12 de noviembre de 2016 a las 08:00h y terminará el 13 de noviembre de 2016 a las 23:59h

-La fotografía ganadora se publicará en la portada de la web www.enduroliana.com y en las redes sociales de Oliana Off Road

-Los organizadores del concurso se reservan el derecho de excluir a cualquier fotografía no apropiada.

CONTEST ON INSTAGRAM

The bases of the contest are the following:

-The contest will carry out through the social network Instagram. The advertising is not sponsored, associated or managed by Instagram.

- Can participate anyone with a public account on Instagram. Are out of the contest the management staff or responsible for various services of the organization Oliana Off Road.

- The picture will be published by the hashtag #enduroliana2016

- The winning photo will be the one that have more “likes”

- The prize of the contest are two tickets for the Spanish Championship of Bellpuig

-The deadline to publish the photos will start the 12th of November 2016 at 08:00am and will finish the 13th of November 2016 at 11:59pm.

- The winning photo will be published on the cover of the webpage www.enduroliana.com and the social networks of Oliana Off Road.

- The organization of the contest reserves the right to exclude any photo not appropriated.

7 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Nuestros marshalls trabajando en el recorrido

Els nostres marshalls segueixen treballant en el recorregut de la cursa. Us podem avançar que estem preparant diferents terrenys: camins, senders, motocross, trialeres... Si voleu gaudir al 100% de l'

bottom of page