• olianaoffroad

Nuestros marshalls trabajando en el recorrido

Els nostres marshalls segueixen treballant en el recorregut de la cursa. Us podem avançar que estem preparant diferents terrenys: camins, senders, motocross, trialeres... Si voleu gaudir al 100% de l'enduro l'Oliana Off Road és la vostra carrera!

Nuestros marshalls siguen trabajando en el recorrido de la carrera. Os podemos adelantar que estamos preparando diferentes terrenos: caminos, senderos, motocross, trialeras... Si queréis disfrutar al 100% del enduro Oliana Off Road es vuestra competición!

Our marshalls keep working on the route of the race. We can anticipate that we are preparing different land: roads, trails, motocross... If you want to enjoy 100% of enduro Oliana Off Road is your competition!

INFO: www.enduroliana.com

7 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

INSTAGRAM!!

CONCURS A INSTAGRAM! Les bases del concurs són les següents: - El concurs es durà a terme a través de la xarxa social Instagram. La promoció no està patrocinada, associada o administrada per Instagram

CONTACT US

ESCRIU-NOS O TRUCA SI TENS ALGUN DUBTE

ESCRÍBENOS O LLAMA SI TIENES CUALQUIER DUDA

WRITE OR CALL IF YOU HAVE MORE QUESTIONS

olianaoffroad@gmail.com
+34-634-510-871
  • Blogger Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

©2016 MOTO CLUB SEGRE, ENDURO OLIANA