top of page
Please reload

BASES 2016

Les bases del concurs són les següents:

- El concurs es durà a terme a través de la xarxa social Instagram. La promoció no està patrocinada, associada o administrada per Instagram.

-  Poden participar qualsevol persona que disposi de compte amb perfil públic a la xarxa social Instagram. Queda exclòs del concurs el personal directiu o responsable dels diferents serveis de l’organització Oliana Off Road.

 

- La foto serà penjada mitjançant l’etiqueta #enduroliana2016

 

- La fotografia guanyadora serà la que tingui més “m’agrada”.

 

- El premi del concurs és una entrada doble pel campionat d’Espanya de Bellpuig

 

- El termini per publicar les fotografies del concurs començarà el 12 de novembre de 2016 a les 08:00h i acabarà el dia 13 de novembre de 2016 a les 23:59h.

 

- La fotografia guanyadora es publicarà a la portada de la web www.enduroliana.com i a les xarxes socials de Oliana Off Road.

 

- Els organitzadors del concurs es reserven el dret d’excloure qualsevol fotografia no apropiada. 

 

 

CONCURSO EN INSTAGRAM!

 

­Las bases del concurso son las siguientes:

-El concurso se realizará a través de la red social Instagram. La promoción no está patrocinada, asociada o administrada por Instagram.

-Puede participar cualquier persona que disponga de una cuenta con perfil público en Instagram. Queda excluido del concurso el personal directivo o responsable de los diferentes Servicios de la organización Oliana Off Road.

-La foto se colgará mediante la etiqueta #enduroliana2016

-La foto ganadora será la que tenga más “me gusta”

-El premio del concurso es una entrada doble para el campeonato de España de Bellpuig

-El termino para publicar las fotografíes del concurso empezará el 12 de noviembre de 2016 a las 08:00h y terminará el 13 de noviembre de 2016 a las 23:59h

-La fotografía ganadora se publicará en la portada de la web www.enduroliana.com y en las redes sociales de Oliana Off Road

-Los organizadores del concurso se reservan el derecho de excluir a cualquier fotografía no apropiada.

 

CONTEST ON INSTAGRAM

 

The bases of the contest are the following:

-The contest will carry out through the social network Instagram. The advertising is not sponsored, associated or managed by Instagram.

- Can participate anyone with a public account on Instagram. Are out of the contest the management staff or responsible for various services of the organization Oliana Off Road.

- The picture will be published by the hashtag #enduroliana2016

- The winning photo will be the one that have more “likes”

- The prize of the contest are two tickets for the Spanish Championship of Bellpuig

-The deadline to publish the photos will start the 12th of November 2016 at 08:00am and will finish the 13th of November 2016 at 11:59pm.

- The winning photo will be published on the cover of the webpage www.enduroliana.com and the social networks of Oliana Off Road.

- The organization of the contest reserves the right to exclude any photo not appropriated. 

bottom of page