September 15, 2017

November 9, 2016

Please reload

Entradas recientes

Després de molts anys celebrant la Oliana Off Road el segon cap de setmana de novembre, aquest any finalment es canvia la data.

Tot i que en un princip...

Oliana Off Road, 16 y 17 de noviembre

October 5, 2019

1/2
Please reload

Entradas destacadas

Jaume Betriu torna a liderar la Oliana Off Road

November 17, 2019

El dia ha començat ennuvolat, però de seguida ha sortit el sol per començar la carrera. Els pilots han començat a entrar a parc tancat a partir de les 9.30h per escalfar motors. A les 10.00h s’ha realitzat la sortida de les categories Sènior i Júnior, deu minuts més tard les categories Amateur, Veterans i Fèmines.

 

Jaume Betriu i Ramon Quer s’han estat disputant la primera posició durant tota la carrera, en la primera volta Ramon Quer ha passat primer per meta però en les següents voltes al recorregut Jaume Betriu no ha perdonat i s’ha fet amb el lideratge de la carrera amb només 3 minuts de diferència. Així doncs, el podi de Sèniors ha estat encapçalat per Jaume Betriu, seguit de Ramon Quer i Laia Sanz.

 

 

Pel que fa a Júnior, Nico Kutulas, ha sigut el guanyador absolut a vint minuts de diferència de les següents posicions ocupades pels germans David Riera i Edgar Riera respectivament.

En Amateur, Eric Augé ha sigut el campió de la carrera, seguit per Sergi Leon i Alvaro Gassol. En la categoria Fèmines la guanyadora ha estat Maria San Miguel i en Veterans el podi ha estat composat per David Gomez seguit per Oscar Gonzalez i Alvaro Fornieles.

 

Ha sigut una gran vuitena edició de la Oliana Off Road, amb valoracions molt positives del recorregut per part dels pilots, i amb el recolzament de grans marques darrera que permeten seguir creixent any rere any com: WP Eric Augé, Taurus Group, Motocard, Anoia Carretilles, Airoh, La Reula, Casals, Pinord, Redd, Trumfos del Pirineu, KTM, Husqvarna, NeoSalus i Ribalta.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos