September 15, 2017

November 9, 2016

Please reload

Entradas recientes

Després de molts anys celebrant la Oliana Off Road el segon cap de setmana de novembre, aquest any finalment es canvia la data.

Tot i que en un princip...

Oliana Off Road, 16 y 17 de noviembre

October 5, 2019

1/2
Please reload

Entradas destacadas

Oliana Off Road i Neosalus junts per una carrera càrdio-protegida

October 20, 2016

Neosalus és una empresa que neix per gestionar de manera innovadora espais càrdio-protegits.

L’edició del 2016 de l’Oliana Off Road serà la primera carrera càrdio-protegida. Enguany millorem la seguretat dels pilots en el recorregut.
 

En aquesta edició tindrem a la nostra disposició un sistema inèdit  en el sector de l’enduro. Neosalus ens aportarà el material necessari perquè la carrera estigui càrdio-protegida. També ens permetrà formar els nostres marshalls  i sanitaris en la utilització de tot aquest material cedit per l’empresa i saber com atendre correctament a un ferit, ja que ells seran els primers en poder encarregar-se de les cures inicials necessàries.

El 18 d’octubre es va formalitzar l’acord amb Neosalus. El director executiu de l’empresa, Rafa Ramírez, va fer entrega al responsable dels marshalls de la carrera de tres motxilles amb DEA (desfibril·ladors automàtics) amb les que aniran equipats els nostres marshalls, material de cures i dos més de DEA per la carrera. 

Gràcies a la col·laboració de Neosalus podem fer un gran salt qualitatiu en atenció sanitària immediata pels pilots.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos