September 15, 2017

November 9, 2016

Please reload

Entradas recientes

Després de molts anys celebrant la Oliana Off Road el segon cap de setmana de novembre, aquest any finalment es canvia la data.

Tot i que en un princip...

Oliana Off Road, 16 y 17 de noviembre

October 5, 2019

1/2
Please reload

Entradas destacadas

Nuestros marshalls trabajando en el recorrido

September 2, 2016

Els nostres marshalls segueixen treballant en el recorregut de la cursa. Us podem avançar que estem preparant diferents terrenys: camins, senders, motocross, trialeres... Si voleu gaudir al 100% de l'enduro l'Oliana Off Road és la vostra carrera!

 

 

Nuestros marshalls siguen trabajando en el recorrido de la carrera. Os podemos adelantar que estamos preparando diferentes terrenos: caminos, senderos, motocross, trialeras... Si queréis disfrutar al 100% del enduro Oliana Off Road es vuestra competición!

 

 

Our marshalls keep working on the route of the race. We can anticipate that we are preparing different land: roads, trails, motocross... If you want to enjoy 100% of enduro Oliana Off Road is your competition!

 

 

 

 

INFO: www.enduroliana.com
Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos
Please reload

Buscar por tags