September 15, 2017

November 9, 2016

Please reload

Entradas recientes

Després de molts anys celebrant la Oliana Off Road el segon cap de setmana de novembre, aquest any finalment es canvia la data.

Tot i que en un princip...

Oliana Off Road, 16 y 17 de noviembre

October 5, 2019

1/2
Please reload

Entradas destacadas

ENTRENAMIENTOS OLIANA OFF ROAD

November 10, 2012

Hoy, a las 12 del mediodía ha empezado la Oliana Off Road.

Se han atrevido a realizar la vuelta de entrenamiento 120 corredores en un circuito que ha tenido que ser modificado. La lluvia caída durante el día y la noche de ayer han obligado a la organización a hacer unos pequeños cambios de última hora en alguna zonas más difíciles. 

 

 

 

Mañana empieza la carrera a las 10:00 h, los pilotos Sénior y Júnior tendrán que dar 3 vueltas al recorrido, mientras que los Amateur, Clásicas y Féminas se disputarán la carrera en 1 sola vuelta de 70 Km. 

Se otorgarán los premios a los ganadores mañana domingo a las 15:30h en el Ayuntamiento de Oliana. Contaremos con la presencia de Antoni Navinés, diputado de la Diputació de Lleida, y Miquel Sala, alcalde de Oliana.

 

 

ENTRENAMENTS OLIANA OFF ROAD


Avui a les 12 del migdia ha començat l'Oliana Off Road. S'han atrevit a realitzar la volta d'entrenament  120 corredors a un circuit  modificat. La pluja caiguda durant el dia i la nit d'ahir ha obligat a l'organització a fer uns petits canvis d'última hora en les zones més complicades.
 

Demà comença la carrera a les 10:00h, on els pilots Sénior i Júnior hauran de donar 3 voltes al recorregut, mentre que els Amateur, Clàssiques i Fènimes es disputaran la cursa en una única volta de 70 Km. 

S'atorgaran els premis als guanyadors demà diumenge a les 15:30h a l'Ajuntament d'Oliana. Comptarem amb la presència d'Antoni Navinés, Diputat de la Diputació de Lleida i Miquel Sala, alcalde d'Oliana.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos