top of page
  • olianaoffroad

Oliana Off Road i Neosalus junts per una carrera càrdio-protegida

Neosalus és una empresa que neix per gestionar de manera innovadora espais càrdio-protegits.

L’edició del 2016 de l’Oliana Off Road serà la primera carrera càrdio-protegida. Enguany millorem la seguretat dels pilots en el recorregut.

En aquesta edició tindrem a la nostra disposició un sistema inèdit en el sector de l’enduro. Neosalus ens aportarà el material necessari perquè la carrera estigui càrdio-protegida. També ens permetrà formar els nostres marshalls i sanitaris en la utilització de tot aquest material cedit per l’empresa i saber com atendre correctament a un ferit, ja que ells seran els primers en poder encarregar-se de les cures inicials necessàries.

El 18 d’octubre es va formalitzar l’acord amb Neosalus. El director executiu de l’empresa, Rafa Ramírez, va fer entrega al responsable dels marshalls de la carrera de tres motxilles amb DEA (desfibril·ladors automàtics) amb les que aniran equipats els nostres marshalls, material de cures i dos més de DEA per la carrera. Gràcies a la col·laboració de Neosalus podem fer un gran salt qualitatiu en atenció sanitària immediata pels pilots.

10 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

INSTAGRAM!!

CONCURS A INSTAGRAM! Les bases del concurs són les següents: - El concurs es durà a terme a través de la xarxa social Instagram. La promoció no està patrocinada, associada o administrada per Instagram

Nuestros marshalls trabajando en el recorrido

Els nostres marshalls segueixen treballant en el recorregut de la cursa. Us podem avançar que estem preparant diferents terrenys: camins, senders, motocross, trialeres... Si voleu gaudir al 100% de l'

bottom of page